Technische ondersteuning van Mcafee Nederland

Bellen: +44-1223926311

24x7 Support voor McAfee

Welkom bij McAfee Antivirus Klantenservice Nederland

Hoe schakel ik McAfee Web Advisor voor Chrome in?

Zoals de meesten van jullie misschien al weten, is het internet een van de grootste uitvindingen van de mensheid tot nu toe. Het helpt ons om zonder problemen verschillende activiteiten uit te voeren. Als gevolg hiervan gebruiken de meesten van ons dit stukje technologie elke dag voor verschillende doeleinden. Hoewel internet ons op verschillende manieren helpt, maakt het het ook voor anderen gemakkelijk om zonder problemen uw computer, smartphone of laptop te hacken. Dit aspect maakt het voor hen moeiteloos om binnen een korte tijd uw documenten, identiteit, informatie, geld, enz. te stelen.

Als u dit probleem wilt voorkomen, moet u zo snel mogelijk een antivirus programma zoals McAfee installeren. U moet deze software kiezen, omdat deze u verschillende soorten services en functies biedt om u te helpen de beste resultaten te behalen, terwijl de kans dat virussen en kwaadwillenden uw ruimte binnendringen, wordt geminimaliseerd. U kunt deze applicatie ook aanpassen aan uw voorkeuren, vereisten en budgettaire beperkingen. McAfee-ondersteuning biedt zijn gebruikers aanvullende producten die ze kunnen kopen als ze de beveiliging willen verbeteren.

Bent u iemand die voor het eerst een antivirus programma gebruikt? Als uw antwoord ja is, begrijpt u misschien niet hoe u verschillende functies op de juiste manier kunt gebruiken. Dat is echter niet iets waar u zich zorgen over hoeft te maken. Het is omdat de vertegenwoordigers van de klantenservice de hele dag beschikbaar zijn om u bij elke inspanning te helpen. Je kunt ze bereiken via sms, telefoontjes of e-mails wanneer je maar wilt. Als gevolg hiervan kunt u gerust zijn, wetende dat de technische ondersteuning van McAfee betrouwbaar en ervaren is. Afgezien daarvan geeft deze blog u een lijst met instructies die het u gemakkelijk maken om uw webadviseur in te schakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  • Het eerste dat u hoeft te doen, is Google Chrome openen op uw laptop, computer of smartphone
  • Zodra de applicatie is geopend, tikt u op het gestapelde menupictogram in de rechterbovenhoek van de pagina
  • Er wordt een nieuwe pagina op uw scherm geopend, tik op het tabblad Instellingen erop
  • Er verschijnt een nieuwe pagina met verschillende opties, tik op Extensies één
  • U vindt er een tabblad met de naam McAfee Web Advisor op, verplaats de schuifregelaar naar rechts om het in te schakelen

De bovenstaande stappen maken het u gemakkelijk om uw toepassing aan te passen zonder verdere uitdagingen.